Kuolemajärven kotisivut
Pitäjäjuhla 2016 Tervehdyspuhe

Juhlapuhe

Lipun esittely

 
Kuolemajärvi-juhla su 11.9.2016

EturivistaLiput

Runsaat 350 kuolemajärveläisstä ja siitä kiinnostunuta osalilsitui tämän vuoden pitäjäjuhlaan, jonka kohokohtana oli säätiön lipun naulaus ja vihkiminen. Naulaajina toimivat säätiön hallinnossa ansioitueet. Vanhimpana ainoa elosssa oleva säätiön perustajajäsen 97-vuotias Sulo Tuusvuori ja nuorimpana neljättä polvea edustav aviisivuotias Stella Räsänen. Vihkimisen suoritti teologian tohtori Hannu Kilpeläinen. Lipun esitteli sen suunnittelija Seppo Pirhonen.

Juhlapuhuja oli Turun yliopiston vararehtori Riitta Pyykkö aiheenaan Venäjä läheisena ja kaukaisena naapurina. Tervehdyssanat esitti monella tavalla kuolemajärveläisyyttä vaaliva Merja Kalenius. Musiikista vastasi Turun VPK:n puhallinorkesteri Hannes Meriasaaren johdolla. Väinö Valtonen johdatti komealla tavalla yhteislaulut Muistoja Kuolemjärveltä ja Näitä muistellaan. Sari Suuronen kertoi neulekintaan teosta. Mika Akkanen kiitti Kalevi Kettistä ja Ossi Muurista ansiokkasta työstä säätiössä.

Ennen pääjuhlaa oli messu Martin kirkossa jossa saarnasi Seppo Riihimäki ja avustajana toimi Liisa Kuusisto ja tekstinlukijoina Arvi Akkanen ja Erja Tikka.

Lisää kuvia linkistä Pitäjäjuhla 2016. Puheet nyt luettavissa.Hatjalahtelaisia

Hatjalahtelaisia kylätapaamisessa.
Kahviossa
Kahvion palvelut sujuivat nyt paremmin, kun oli käytössä kaksi kassaa.